Vuurwerk kopen Oss

Bikeplus is uw speciaaldealer in vuurwerk, het mooiste siervuurwerk vind u bij Bikeplus in Oss. Dit jaar is onze showroom voor vuurwerk vanaf 10 december geopend. U kunt de potten en siervuurwerk dus al vroeg bezichtigen dit jaar. Bestellen kunt u in de winkel maar ook online via deze link. Natuurlijk krijgt u dit jaar bij vroege bestellingen weer de nodige kortingen of acties….

Ook dit jaar werkt Bikeplus weer samen met VulcanEurope om het mooiste siervuurwerk te kunnen verkopen. De Vulcan collectie bestaat uit een hele reeks producten, veel van deze producten zijn rechtstreeks gebaseerd op professioneel vuurwerk en staan garant voor een spetterende show! De collectie is dit jaar weer uitgebreid met 35 nieuwe artikelen, bekijk ze hier of in de showroom bij Bikeplus. Showroom zal geopend zijn vanaf 10 december.

 

Hier beneden vind u een aantal filmpjes als voorbeeld van het vuurwerk uit de Vulcan collectie. De potten zijn van zeer professionele degelijke kwaliteit en staan garant voor spektakel! U kunt online bestellen maar ook bij Bikeplus in de showroom bent u van harte welkom. We lichten u graag voor over effecten van bepaalde stukken vuurwerk, ook wanneer u vragen hebt omtrent veiligheid kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht

Vuurwerkcheck.nl

Bikeplus is lid van Vuurwerkcheck.nl, dit is een initiatief van de vuurwerkbranche. Vuurwerkcheck.nl richt zich met name op het veilig afsteken van vuurwerk en de illegale verkoop van vuurwerk uit bijvoorbeeld België en Duitsland. Dit initiatief is opgezet omdat er steeds meer zwaar illegaal vuurwerk Nederland binnen komt. Vuurwerkcheck.nl probeert bewustzijn te creëren voor het veilig afsteken van vuurwerk. Daarnaast duiden ze op de problemen rond illegaal vuurwerk zodat we onze traditie aan het einde van het jaar kunnen behouden.

Vuurwerkcheck.nl heeft een cursus gemaakt waarmee uw bewustzijn qua veiligheid getest kan worden, u kunt op onderstaande link klikken om regelgeving omtrent vuurwerk, bestellen en afsteken ervan te lezen. Zorg dat u goed geïnformeerd aan oud op nieuw begint en doe de cursus.