Racefietsen en mountainbikes

Bikeplus heeft een ruime collectie Sportieve fietsen. Wanneer u op zoek bent naar een sportieve fiets is het belangrijk dat u een goed advies krijgt, daarvoor hebben wij specialisten die u precies kunnen vertellen wat de beste keus bij uw wens is.

Natuurlijk hebben we ook altijd interessante aanbiedingen, Bekijk zie hier

Racefietsen

Bij Bikeplus vind u een zeer complete collectie racefietsen van Trek, u vind in de showroom de topmodellen zoals de Madone maar ook wanneer u opzoek bent naar een aluminium instapmodel kunt u bij ons te recht. Onze specialisten hebben de juiste kennis om u op weg te helpen.

Fietsmeting

Remie van Himbergen is werkzaam bij Bikeplus en is specialist op het gebied van fietsmetingen. Hij heeft een  bedrijf dat onder andere professionele fietsmetingen doet waarmee u zeker bent van de juiste afmetingen van uw racefiets of mountainbike Fietscoach.com

U kunt ook voor de ProjectOne modellen terecht bij Bikeplus.

FX-series

De FX serie is een kruising tussen een racefiets en toerfiets. Deze fietsen zijn superlicht met recht stuur waardoor ze onzettend snel en comfortabel zijn. Met de eigenschappen van een racefiets en het comfort van een toerfiets is dit een ideale fiets om lekker weg te fietsen, hij leent zich ook prima voor woon/werk verkeer en korte ritten. Kom langs voor meer informatie en een proefrit.

 

Dual Sport

De Dualsport collectie is bedoeld als All-round sportieve fiets met voorvork vering en grove nop banden. Deze fiets heeft smallere banden dan die van een mountainbike maar heeft wel de grove structuur waardoor de fiets zich ideaal leent voor het minder ideale wegdek met zand of gravel. Door de vork vering is de fiets zowel  geschikt voor in het bos als op de weg. Deze fietsen worden ook wel opgebouwd als trekking fiets omdat het alle juiste elementen combineert waardoor het een echt allrounder wordt.
Ook de DualSport vind u in onze showroom.