Duurzaamheid en waardebehoud

PUKY® voertuigen hebben op grond van hun hoogwaardige productkwaliteit, jarenlange garantie op onderdelen

Veilig kind zijn!

Van oudsher staat PUKY® voor unieke veiligheid bij kindervoertuigen …

Made in Germany

PUKY® voertuigen worden in Duitsland ontwikkeld, geconstrueerd en geproduceerd

Puky hebben wij in ons assortiment voor de allerkleinsten omdat beweging goed is, en het best van kleins af aan gestimuleerd kan worden. Alle Puky producten zijn afgestemd op de anatomie en de ontwikkelingsfases van het kind. Hierdoor wordt er meegeholpen aan de training van motoriek en coördinatie. Al spelenderwijs oefent uw kind bekwaamheden als evenwicht, concentratie en automatische vaardigheden die voor een gezonde ontwikkeling van belang zijn.

 

  • Doordachte fietsconcepten voor de ontwikkeling van beweging
  • Kindvriendelijk ontwerp
  • Langjarige onderdelen service

My first Puky

Alle loopauto’s van Puky zijn zo ontworpen, dat kleine kinderen die al kunnen zitten of lopen, zich intuïtief met deze kunnen voortbewegen en zich zo motorisch verder kunnen ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals bijvoorbeeld het krachtig afzetten van de vloer wordt hier als complex proces samengevoegd – wat zichtbaar plezier brengt. Vooral het plezier aan de beweging – dat is zeer belangrijk. Alleen door beweging kan het basiszintuig van het kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor een geslaagd leerproces.

1+

1,5+

Driewielers

Puky driewielers worden niet alleen voor kinderen, maar ook voor de ouders ontworpen: met veel plezier leren de kinderen spelenderwijs meerdere gelijktijdige handelingen (trappen, sturen en remmen) te coördineren en kunnen zich dan zelfstandig door kleine ruimtes voortbewegen. Tegelijkertijd stellen de ouders hun kinderen een graag gebruikt vervoersmiddel tot hun beschikking, waarmee ze, indien nodig, gemakkelijk geduwd kunnen worden.

2+

2+

2+

2+

Loopfietsen

Puky loopfietsen zijn een ideale toevoeging aan de klassieke steps en tegelijkertijd de perfecte opstap voor de eerste speelfiets. Ze kenmerken zich door de diepe instap en de bijzondere kindvriendelijke ergonomie. De speciale loopfietszadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen perfect de loopbewegingen van het kind. Het in de hoogte verstelbare zadel en stuur zorgt ervoor dat de loopfiets individueel aangepast kan worden en daardoor beleeft het kind er jarenlang plezier aan.

2+

3+

3+

3+

Autopeds

De klassieke Puky step zorgt ervoor dat kinderen de overstap naar de fiets gemakkelijk kunnen maken. De step traint het evenwicht van het kind op dezelfde manier als de loopfiets. Daarnaast verstevigt het de beenspieren. Met licht en veilig lopende steps ontwikkelen kinderen niet alleen hun bewegingsapparaat maar ook het gevoel voor snelheid, sturen en remmen.

2+

3+

3+

3+