Over ons

Fietsen is onze passie en dat ziet u direct terug in onze winkel. In ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedereen de juiste fiets en bijbehorende accessoires. Zo geniet u optimaal van uw ‘vrijheid op wielen’.

Meer dan 1000 geselecteerde fietsen in de showroom

Met 1200 m2 en ruim 1000 fietsen op voorraad is Bikeplus de grootste fietsspeciaalzaak in de regio. Wij onderscheiden ons niet alleen met vakkennis. bij ons vindt u speciaal voor u geselecteerde fietsenmerken. Wij werken uitsluitend met  A-merken. Zo bent u verzekerd van een topklasse kwaliteit.

Tweedehands fietsen

Naast nieuwe fietsen bieden wij ook een wisselend en ruim assortiment aan tweedehands- en elektrische fietsen, kom voor ons actuele aanbod naar de winkel en laat u informeren!

Service

De ‘plus’ in Bikeplus freedom on wheels staat voor onze service. Een fiets kopen is als het aanschaffen van een maatpak: een fiets moet perfect passen. Onze medewerkers hebben diepgaande vakkennis waarmee zij u graag van het beste advies voorzien. Wij zijn trots op onze service: wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Werkplaats & onderdelen

Voor onderhoud & reparatie aan uw fiets bent u bij onze werkplaats op het juiste adres. Naast fietsen en accessoires vindt u bij onze werkplaats ook alle mogelijke onderdelen voor uw fiets.

Voor een goed advies kunt u altijd bij een van onze monteurs terecht. En natuurlijk monteren wij ook alle fietsaccessoires en onderdelen voor u. Check ook onze speciale acties!

Haal- en brengservice

Is uw fiets kapot of heeft uw fiets onderhoud nodig? Wij bieden voor slechts € 10,- een haal- en brengservice. Wel zo makkelijk.

Afspraak maken?