Service

Fietsen is onze passie en met goede service willen we dat uitdragen. In ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedereen de juiste fiets en bijbehorende accessoires.

Meer dan 1000 geselecteerde fietsen in de showroom

Met 1200 m2 en ruim 1000 fietsen op voorraad is Bike+ de grootste fietsspeciaalzaak in de regio. Wij onderscheiden ons niet alleen met vakkennis en service. Bij Bike+ vindt u speciaal voor u geselecteerde fietsenmerken. Wij werken uitsluitend met  A-merken. Zo bent u verzekerd van een topklasse kwaliteit, zo geniet u optimaal van uw ‘vrijheid op wielen’.

Service

De + in Bike+  staat voor onze service. Een fiets kopen is als het aanschaffen van een maatpak: een fiets moet perfect passen. Onze medewerkers hebben diepgaande vakkennis waarmee zij u graag adviseren.

U krijgt bij aankoop van uw fiets of e-bike standaard een service pakket dat bestaat uit:

  • afleverbeurt
  • uitvoerige uitleg van de fiets
  • 1e servicebeurt
  • 2e servicebeurt voor gereduceerde prijs
  • 3e servicebeurt voor gereduceerde prijs
  • directe hulp van onze monteurs, om u snel te helpen en weer op weg te helpen
  • daarnaast het kosteloos wisselen van zadel, handvatten en andere opties (binnen 2 weken na aankoop)
  • leenfiets of leen e-bike bij reparaties die langer als een dag duren

 

Wij zijn trots op onze service: wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Proefrijden

U kunt bij ons altijd een korte proefrit maken op elk willekeurig model zo komt u sneller tot een besluit en weet u pas echt wat u koopt. Echter wanneer u een uitgebreide proefrit wil maken zijn er ook plekken waar u terecht kunt:

Tweedehands fietsen

Naast nieuwe fietsen bieden wij ook een wisselend en ruim assortiment aan tweedehands- en elektrische fietsen, kom voor ons actuele aanbod naar de winkel en laat u informeren!
U kunt natuurlijk ook bellen of een mail sturen

Werkplaats & onderdelen

Voor onderhoud & reparatie aan uw fiets bent u bij onze werkplaats op het juiste adres. Naast fietsen en accessoires vindt u bij onze werkplaats ook alle mogelijke onderdelen voor uw fiets.

Voor een goed advies kunt u altijd bij een van onze monteurs terecht. En natuurlijk monteren wij ook alle fietsaccessoires en onderdelen voor u.

Haal- en brengservice

Is uw fiets kapot of heeft uw fiets onderhoud nodig? Wij bieden voor slechts € 10,- een haal- en brengservice. Wel zo makkelijk.

Afspraak maken?