Lezyne fietsverlichting en computers

Bikeplus biedt een breed aanbod aan Lezyne fiets accessoires. Lezyne onderscheid zich door de focus te leggen op kwaliteit en functionaliteit, spullen die lang mee gaan en breed inzetbaar zijn. Daarnaast is design van belang omdat de accessoires die je op jou fiets monteert ook bij de fiets moeten passen.

Bikeplus  verkoopt onder andere:

  • Verlichting
  • GPS fiets computers
  • Hand pompen
  • Co2 pompen

Verlichting

Lezyne maakt led-verlichting voor elk type fiets. De verlichting is aan het stuur, zadel pen of helm te bevestigen. Lezyne biedt een breed assortiment aan verlichting met uiteenlopende licht sterkten. De sterkte van de lichtbundel wordt in Lumen uitgedrukt. De Hi-end led-verlichting van Lezyne staat je overal bij en is geschikt voor elke situatie.

Lezyne maakt bij zijn led-verlichting gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van led-lampen en lenzen waardoor een zeer breed lichtveld mogelijk wordt. Ook zijn de oplaadbare accu’s van de hoogste kwaliteit en overal op te laden met een usb-poort. De batterijduur van een lading is afhankelijk van de gekozen stand. Door de verschillende standen en Lumen zijn de led-lampen ook ontzettend breed inzetbaar.

 

Beneden in de pagina ziet u de verschillende Lezyne led-verlichting. Des te hoger het aantal Lumen des te feller de lamp. Voor verdere informatie en demonstratie verwijzen wij u naar de winkel. Onze collega’s staan u graag te woord

 

 

GPS fiets computers

De Lezyne Mini GPS is de perfecte fietscomputer fietsers die een kleine en compacte computer willen met een goed afleesbare scherm en Bluetooth (voor draadloss verbinden externe accessoires en smartphone connectie)

De elegant vormgegeven Lezyne Mini GPS is compact, krachtig en ideaal voor de minimalistische fietser. Je zet hem aan, drukt op start en gaat rijden, je hoeft geen sensors aan te sluiten. De belangrijkste data wordt getoond op een scherp, makkelijk afleesbaar display dat je deels naar wens kunt aanpassen. De gegevens worden uiteraard opgeslagen zodat je ze later kunt analyseren.

 

De nieuwe Lezyne Micro GPS is een compacte fietscomputer, met dezelfde functies als het topmodel de Lezyne Super GPS. Alleen in een kleiner scherm, dat te krijgen is als zwart/wit scherm of als kleurenscherm. Het scherm van de Micro GPS is uitgerust met backlight, dat voor goede afleesbaarheid zorgt van gegevens op het scherm in alle weersomstandigheden.

 

e precieze gegevens die de Lezyne Power GPS vastlegt zijn te danken aan de chip die een combinatie van GPS- en Glonass-signalen oppikt. Zo is de locatiebepaling altijd precies en snel en hoef je nooit te wachten voor je op pad kunt. De Power GPS zet je vast op de meegeleverde X-lock stuurhouder voor een simpele maar stevige positie op je stuur. Je bedient hem met vier simpele buttons die verwerkt zijn in de stijlvolle aluminium behuizing.