Gebruikte fietsen

U vind bij Bike+ een uitgebreid aanbod aan gebruikte fietsen . Zo hebben we ook altijd een grote voorraad: elektrische fietsen,die zijn ingeruild maar ook jong gebruikte fietsen en kinderfietsen.

Ons assortiment ⇒ klik hier voor gebruikte fietsen

Het assortiment gebruikte fietsen en e-bikes wisselt bijna dagelijks. Daarom kunt u het best contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een bepaald type fiets of e-bike. Vul hier het contact formulier in

Vrijblijvend

Uiteraard kunt u ook gewoon binnen komen lopen en ziet u wat de huidige voorraad is. Zo kunt u zien of er iets tussen staat voor u. (ivm corona alleen op afspraak)

Elektrische occasions

Bent u op zoek naar een jong gebruikte e-bike dan bent u bij Bike+ aan het juiste adres, zo hebben wij ruim 60 elektrische occasions op voorraad en gegarandeerd zit daar iets tussen wat u bevalt. Om uw keuze te vergemakkelijken is een proefrit altijd aan te raden. Ook is het mogelijk deze e-bikes te voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe accu zodat u de garantie heeft dat de fiets langere tijd mee gaat. Nieuwe accu’s hebben altijd 2 jaar fabrieksgarantie, zo weet u zeker dat u lekker kunt genieten van het komende fiets seizoen. Bent u benieuwd? Kom vrijblijvend langs en laat u informeren! (ivm corona alleen op afspraak)

Aanbiedingen en acties

Wij hebben regelmatig acties. Zo krijgt u nu bij aanschaf van een elektrische gebruikte fiets 1 jaar garantie op de accu. Wilt u niet teveel uitgeven dan is het ook mogelijk over prijzen te onderhandelen en zonder garantie een fiets te kopen. Uiteraard zijn al onze fietsen getest en mag u er van uit gaan dat deze naar behoren functioneren. Wanneer u een occasion bij Bike+ koopt wordt deze ook technisch in orde gemaakt.