Fietskleding kopen Oss

Fietskleding kan van groot belang zijn wanneer u langere tochten wilt fietsen en weer en wind moet trotseren of juist de zon tegemoet rijdt in de zomerhitte, voor elk weertype zijn er andere kledingstukken en onderkleding. Bij Bikeplus begrijpen we dat het lastig is om de juiste kleding bij elkaar te verzamelen voor de verschillende weersomstandigheden, dat is de rede dat wij uitsluitend A-merken in ons assortiment hebben zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd met een top product de fiets op stapt. Wij staan u graag te woord wanneer u vragen heeft of advies wilt hebben van een van onze medewerkers, zij zijn vakkundig en zullen altijd hun best voor u doen.

kleding-race
dames-race-kleding

Seizoenen

Bikeplus verkoopt kleding voor het gehele jaar, de kledingwinkel is altijd actueel met de seizoenen. Het aanbod bestaat niet alleen uit kleding maar ook uit bijv. handschoenen, beenstukken, sokken, helmutsen etc. Een geheel complete collectie waar u altijd zult slagen en altijd zult vinden wat u zoekt, welk seizoen u ook fietst of waar u ook fietst.

Doelgroep

Onze kledingwinkel is op jong en op oud gericht, op de sportieve fietser maar ook zeker op de recreant, op de heren en de dames. Wanneer u een lange trektocht gaat maken kunt u bij ons terecht voor een goed advies of wanneer u bij vriestemperatuur een wind moet trotseren, ook dan krijgt u een advies waar u iets aan heeft en vind u wat u nodig hebt. In de showroom bevindt zich een ruime pasruimte.

regenkleding-normaal
mtb

Merk kleding

Bikeplus heeft verschillende merken in het assortiment, alle uitsluitend A-merken van geteste kwaliteit en met een lange gegarandeerde levensduur. Onze werknemers streven ernaar u tevreden te zien vertrekken en uiteraard weer te verwelkomen. Kom naar onze showroom en laat u adviseren. Fietskleding kopen Oss doet u bij Bikeplus

Online

Bent u nieuwschierig naar de collectie van een van onze merken? Hieronder vind u  de verschillende links naar de hoofdpagina. U kunt elk product op deze pagina’s bij ons in de winkel bestellen als deze niet op voorraad is.

Castelli                   Bontrager            Craft                Roeckl            Shimano
Nalini                     Sealskinz             Agu                  BBB