Grootste assortiment elektrische fietsen in de regio

Bent u op zoek naar elektrische fietsen? Ook dan bent u bij Bike+ op het juiste adres. Onze specialisten hebben de nodige kennis in huis om u op de juiste wijze te informeren en te adviseren. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van E-bikes. Natuurlijk kunt u bij Bike+ een proefrit maken om de nieuwe generatie E-bikes te ervaren. Ook is het mogelijk E-bikes te huren voor langere periode om een uitgebreide ervaring op te doen.  Zo kunt u zelf uittesten of de gekozen E-bike aan uw wensen voldoet. Dus wilt u een elektrische fiets kopen? Kom dan naar onze showroom en laat u informeren en adviseren. Bike+ is dé specialist in elektrische fietsen.

Nieuwste modellen

Bike+ levert  uitsluitend A-merk elektrische fietsen en biedt de nieuwste modellen. Bike+ is dealer van Koga, Trek, Gazelle, Batavus, Cortina, UrbanArrow, Sparta en van Raam fietsen. De modellen lopen uiteen van elektrische mountainbike tot sportieve elektrische toerfiets tot elektrische bakfiets. Bij Bike+ vind u waar u naar op zoek bent, daarnaast kunt u een proefrit maken op het door u gewenste model.

Daarnaast zijn er met enige regelmaat leuke aanbiedingen met elektrische fietsen. Ook kunt u uw oude fiets bij ons inruilen.

Accessoires voor uw elektrische fiets

Uiteraard heeft u bij de aankoop van uw elektrische fiets accessoires zoals een slot nodig. Bike+ heeft ook een breed assortiment aan accessoires waarmee de fiets kan worden aangekleed. Het monteren van accessoires bij aankoop van een nieuwe fiets is altijd kosteloos, dat hoort bij de service die wij bieden. Bij uw nieuwe aankoop hoort uiteraard een gratis servicepakket t.w.v. €225,–. Het is niet onverstandig een verzekering bij de fiets af te sluiten, dit kunt u ook bij ons doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Laat je adviseren door Bike+

Kom naar de showroom en laat u door onze specialisten adviseren en vind zo de elektrische fiets die bij u past.

Tip: neem uw inruilfiets mee dan kunnen wij de inruilwaarde bepalen. 

Tip: verzeker uw fiets.

Omdat wij ook fietsen inruilen is er altijd een voorraad tweedehands elektrische fietsen. U kunt ons bellen voor meer informatie over de voorraad hiervan.

Bike+ is de specialist in elektrische fietsen

KLIK HIER>>>

Het rijgemak van de Nova serie van Koga is uitmuntend, een E-bike met zeer hoogwaardige afwerking welk model je ook kiest. Met deze E-bike wordt fietsen een genot.

Bekijk de hele collectie op:  www.Koga.nl  

Met de Allant serie heeft Trek een sportieve alleskunner op de markt gezet. Maximaal vermogen met de Bosch Performance CX motor en accu van 625WH. Ideaal voor woon/werk maar ook zeker voor vlotte toertochten.

Bekijk de hele collectie op: www.trekbikes.nl

Een zorgeloze fietservaring is waar de Ultimate collectie in uitblinkt, mogelijk met chip en altijd opgebouwd met de nieuwste technologie. De Ultimate is zoals het woord aangeeft het meest ultieme dat Gazelle biedt.

Bekijk de hele collectie op: www.gazelle.nl

1000+ fietsen
op voorraad

Reparatie voor
alle fietsen

Grootste collectie kinderfietsen
in de regio Oss

Snelle service
reparatie binnen een dag

Met de verkiezing tot fiets van het jaar in 2020 belooft de Batavus Finez ook weer een absolute topper te worden in 2021. Met een eigentijds design en onderdelen van topkwaliteit is de Finez een plezier om op te fietsen.

Bekijk de hele collectie op : www.batavus.nl

Sportief en comfortabel. Sparta heeft zijn collectie e-bikes zeer aantrekkelijk geprijsd, topkwaliteit met bijvoorbeeld de Shimano Alfine naaf en Bosch motor met riem aandrijving voor een vriendelijke prijs

 

Bekijk de hele collectie op: www.sparta.nl

De transportfiets alleen dan elektrisch voor zowel korte als lange afstanden. Cortina voert de U4 met verschillende motoren en kleuren. Ook bij Cortina staat kwaliteit voorop.

Bekijk de hele collectie op: www.cortina.nl