E-bike advies op maat  

Ons aanbod

Het fiets seizoen is weer begonnen en nu bent u op zoek naar een nieuwe e-bike. Dan kunt u het beste bij Bike+ langs komen. In onze showroom presenteren wij een uitgebreide collectie e-bikes. Met het advies dat u van onze verkopers krijgt en het ruime aanbod in de showroom slaagt u zeker bij Bike+.

Advies

Voor het juiste advies nodigen wij u graag uit in onze showroom, hier krijgt u een passend advies onder genot van een kop koffie of thee. Samen met een van onze medewerkers verkoop loopt u door de showroom en krijgt u gaandeweg advies en uitleg over de verschillende e-bikes. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar uw wensen. Aan de hand van uw bezigheid op de fiets wordt door de verkoper een uitgemeten advies neer gelegd. Onder aan de pagina kunt u het contactformulier invullen, hierna zal Bike+ ter bevestiging contact met u opnemen.

E-bikes testen

Tijdens uw afspraak is het mogelijk en ook wenselijk dat u verschillende e-bikes uitprobeert. Dit is belangrijk want zo komt u erachter welk type fiets u het fijnst vind fietsen. Ook komen we er achter of uw eigen wensen overeenkomen met wat u comfortabel vind fietsen.

De + van Bike+

Ons team herkent zich in service en behulpzaamheid, dit zijn belangrijke kenmerken die voor de naam Bike+ hoog in het vaandel staan. U bent als klant degene die bepaalt wat u koopt en wij als verkopende partij zijn daar ondersteunend aan. Zo koopt u het juiste product en heeft Bike+ er weer een tevreden klant bij. Met onze showroom en werkplaats zijn we bij uitstek de beste full-service option in de regio!

 

Tot ziens bij Bike+

Met dit formulier maakt u een afspraak voor persoonlijk advies

  • Wanneer u het formulier hebt ingevuld zullen wij spoedig contact opnemen ter bevestiging van datum en tijd.
 

Persoonsverificatie

1000+ fietsen
op voorraad

Reparatie voor
alle fietsen

Grootste collectie kinderfietsen
in de regio Oss

Snelle service
reparatie binnen een dag