Maak kennis met de Cortina lifestyle fietsen en elektrische fietsen. Kom een proefrit maken tijdens pinksteren en probeer de nieuwe Ecomo Octa of de Ecomo U4 transport. Ook kunt u nu de mama e-bike van Cortina proberen, de Ecomo Roots.

Bent u opzoek naar een leuke stadsfiets? Ook dan kunt u bij ons terecht. Maak een proefrit op de nieuwe Common of op de stoere U-4 transport aluminium met riemaandrijving of een van de andere modellen die wij in de showroom hebben.

De Cortina E-roots de ideale mamafiets. Wil je wat langer genieten van het zonnetje met jou kleintje dan is de E-roots met zijn Ecomo voorwielaandrijving perfect voor jou. Mooi in balans en met extra wijde instap waardoor je heerlijk op deze fiets zit. Probeer hem nu in onze showroom!

De Cortina E-U4 Raw is met zijn legergroene kleur een stoere transportfiets. Met het gemak van de Ecomo voorwielaandrijving kom je een stuk makkelijker vooruit wanneer je zwaar bepakt bent. Geniet van de voordelen van elektrisch rijden op een eigentijds en moderne fiets. Deze modellen zijn in meerdere uitvoeringen mogelijk. Probeer hem nu in onze showroom!

De Cortina E-octa met middenmotor is een ideale fiets voor korte en langere afstanden. Met een accu grootte van 750watt maakt deze fiets grote afstanden afleggen met gemak mogelijk. Een sportieve uitstraling gecombineerd met een lage instap maakt deze fiets voor iedereen toegankelijk. Probeer hem nu in onze showroom!

De cortina U-4 Aluminium brushed is een stoere transportfiets voor dagelijks gebruik. Door de riemaandrijving is de fiets zeer onderhoudsvriendelijk en oogt hij heel eigentijds. Probeer hem nu in onze showroom!