Cortina Logo

Ecomo

Maak kennis met de Cortina lifestyle fietsen en elektrische fietsen. Kom een proefrit maken en probeer de nieuwe Ecomo Octa of de Ecomo U4 transport. Ook kunt u nu de mama e-bike van Cortina proberen, de Ecomo U4-Family.

Bafang midden motoren

Wilt u een luxe transport fiets met middenmotor? Dat kan, sinds kort heeft Cortina ook e-bikes met degelijke Bafang midden motoren . Vind ze op Cortinafietsen.nl en maak een proefrit bij Bike+.

Cortina stadfietsen

Bent u opzoek naar een leuke stadsfiets? Dan kunt u bij Bike+ uw hart op. Maak een proefrit op de nieuwe Common of op één van de stoere U-4 transport fietsen of een van de vele andere modellen die in de showroom te vinden zijn

Accessiores

Het aankleden van zo’n hippe fiets is natuurlijk minstens zo belangrijk, daarvoor hebben we vele accessoires op voorraad. Kom langs om voor advies

Bekijk alle Cortina’s en klik op het logo

De Cortina E-u4 Family de ideale mamafiets. Wil je wat langer genieten van het zonnetje met jou kleintje dan is de E-U4 Family met zijn Ecomo voorwielaandrijving perfect voor jou. Mooi in balans en met extra wijde instap waardoor je heerlijk op deze fiets zit. Probeer hem nu in onze showroom!

De Cortina E-U4 Raw is met zijn legergroene kleur een stoere transportfiets. Met het gemak van de Ecomo voorwielaandrijving kom je een stuk makkelijker vooruit wanneer je zwaar bepakt bent. Geniet van de voordelen van elektrisch rijden op een eigentijds en moderne fiets. Deze modellen zijn in meerdere uitvoeringen mogelijk. Probeer hem nu in onze showroom!

De Cortina E-octa met middenmotor is een ideale fiets voor korte en langere afstanden. Met een accu grootte van 750watt maakt deze fiets grote afstanden afleggen met gemak mogelijk. Een sportieve uitstraling gecombineerd met een lage instap maakt deze fiets voor iedereen toegankelijk. Probeer hem nu in onze showroom!

De cortina U-4 Aluminium brushed is een stoere transportfiets voor dagelijks gebruik. Door de riemaandrijving is de fiets zeer onderhoudsvriendelijk en oogt hij heel eigentijds. Probeer hem nu in onze showroom!