Bosch Nyon navigatie

Dit is een volledig geïntrigeerd navigatie systeem voor elektrische fietsen met een Bosch midden motor

 

Alle elektrische fietsen met een Active Line, Performance Line of CX motor kunnen de Intuvia-boordcomputer van hun Bosch elektrische fiets nu vervangen door een Nyon. De slimme alles-in-een boordcomputer voor de e-bike.

Nauwkeurige navigatie per GPS en de aansluiting op het eBike-Connect.com-portal, waar je ontspannen jou routes kan plannen. Zo kan je een tocht tot in detail voorbereiden en naderhand evalueren. Tijdens de rit heb je bovendien een nog beter overzicht over alle relevante informatie.

Het grote display van 4,3 inch is altijd perfect leesbaar. Zelfs in de felle zon en ‘s nachts. Besturing, navigatie, fitnesstraining of verbinding met uw smartphone.

Met de smartphone-app “eBike-connect“ en op de website www.eBike-Connect.com geeft Nyon jou toegang tot de e-bike-netwerkwereld. Voor meer comfort, meer veiligheid en meer individualiteit bij het fietsen. De Bosch Nyon is een geweldige fietscomputer en wordt na elke update nog beter!

 

 

Overzicht van laatst bijgekomen functies:

  • Navigatie naar meerdere bestemmingen: vermelding van maar liefst acht tussentijdse bestemmingen die direct in de kaartafbeelding geplaatst kunnen worden of via de vermelding van adres of coördinaten gekozen worden.

 

  • Mountainbike-routefunctie: nieuw routeprofiel, geoptimaliseerd voor eMTB-tochten. Let op: niet combineerbaar met Speed Pedelecs!

 

  • GPX-Import: importeert GPX-Tracks in het ebike-connect portaal. Voor de Tracks staan alle functies van het portaal en de overdracht aan Nyon ter beschikking. GPX bestanden worden tevens herkend door vele andere apps zoals onderandere Strava.

 

  • Routes optimaal opslaan: na elke onderbreking kan er met een nieuwe Track begonnen of kan er met de registratie voortgezet worden.

 

  • ‘Places of Interests’ (POI
  • ‘s): in het portaal gedeponeerde contactgegevens van alle Bosch eBike experts (uiterst competente eBike-dealers), naar welke men zich met Nyon kan laten navigeren. Overzicht van laatst bijgekomen functies:

 

  • Navigatie naar meerdere bestemmingen: vermelding van maar liefst acht tussentijdse bestemmingen die direct in de kaartafbeelding geplaatst kunnen worden of via de vermelding van adres of coördinaten gekozen worden.

Voor meer informatie over het Bosch Nyon navigatie systeem bent u van harte welkom voor een demonstratie in onze showroom.