Nieuw de Bosch Nyon 2021 met touchscreen display

Veelzijdig en gewoon slim

Met de nieuwe Nyon kun je jouw volledig verbonden eBike-belevenis beginnen. Via de eBike Connect App is de Nyon verbonden met de smartphone en wisselt deze gegevens over routes en activiteiten uit. Het kleurendisplay ondersteunt je als intelligente wegwijzer bij het verkennen van onbekende gebieden en met fitnessgegevens als persoonlijke trainer. Via het touchscreen kun je de alles-in-één boordcomputer intuïtief en eenvoudig bedienen. Tijdens het rijden wordt de boordcomputer via de afzonderlijke bedieningseenheid bediend. Of het nu gaat om lange tochten of korte dagelijkse ritjes: met het robuuste en uitstekend leesbare display ben je optimaal uitgerust voor alle uitdagingen en elk weertype. De nieuwe boordcomputer Nyon – een generatie slimmer, intuïtiever en verbondener. Zo voelt Connected Biking.

Eenvoudige bediening

Nog een touch comfortabeler: de Nyon kan dankzij de touch-functie intuïtief worden bediend en tijdens het rijden via de afzonderlijke bedieningseenheid worden bestuurd.

Bekroond design

Imponeert van binnen en van buiten: het 3,2 inch grote kleurendisplay met hoge resolutie combineert slimme functies met een elegant design en is onderscheiden met de Red Dot Award.

Optimaal leesbaar

Helder zicht bij elk licht: de helderheid en de achtergrondverlichting van het display passen zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Een speciale coating vermindert spiegelingen en vingerafdrukken. Je kunt kiezen tussen een donkere en een lichte weergave met maximaal contrast.

Individuele schermen

Volledige concentratie op het essentiële: de gebruikersinterface op het display kan aan de eigen behoeften worden aangepast. Op die manier heb je altijd zicht op de benodigde informatie.

Altijd gebruiksklaar

In weer en wind: het touchscreen van het robuuste display blijft ook bij regen of stof volledig functioneren en kan met fietshandschoenen worden bediend.

Slimme connectivity-functies

De perfecte verbinding: de Nyon maak deel uit van een intelligent verbonden systeem en opent voor jou dankzij de smartphone-app en de online-portal de deur naar de verbonden eBike-wereld van Bosch.

Gegevens synchroniseren

Altijd aan het uitwisselen: zodra de Nyon met de smartphone of wifi verbonden is, wordt de boordcomputer aan de eBike Connect-account van de gebruiker gekoppeld en worden de ritgegevens automatisch gesynchroniseerd.

Positie naar wens

Optimaal opgesteld: om een zo goed mogelijke leesbaarheid te garanderen, kan bij de displayhouder worden gekozen uit twee montageposities. De bevestiging in het midden op het stuur is speciaal bedoeld voor de behoeften van eMountainbikers, terwijl toerfietsers de houder verder naar voren kunnen richten.

 

Eén apparaat, meerdere gebruikers

Samen profiteren: je kunt je Nyon delen met familie en vrienden – iedereen synchroniseert vervolgens de gegevens met zijn eigen account.

Software updaten

Altijd de nieuwste versie: software-updates of nieuwe kaarten kunnen heel gemakkelijk over-the-air worden gedownload en geïnstalleerd.

Veiliger onderweg

Altijd in één oogopslag: het controlelampje van het Bosch eBike ABS is in het display geïntegreerd. Door het vervallen van het aparte controlelampje profiteer je als Nyon-gebruiker van een opgeruimd stuur.

Smartphone-app eBike Connect

Via de eBike Connect-app is de eBiker verbonden met de digitale wereld. Als de smartphone via Bluetooth met de Nyon verbonden is, worden de ritgegevens automatisch gesynchroniseerd. In de app kunnen gebruikers hun instellingen wijzigen en routeplannen opslaan en overdragen: daar zijn tevens extra premiumfuncties beschikbaar – voor een heel persoonlijke, verbonden en interactieve eBike-belevenis.

Online-portal eBike Connect

Met de online-portal eBike Connect krijgen eBikers op hun tablet of pc een overzicht van alle relevante gegevens. Na een tocht kunnen daar ook alle ritgegevens eenvoudig worden geanalyseerd. De gegevensoverdracht tussen de online-portal en de Nyon gebeurt via wifi. De directe link: ebike-connect.com