3 voordelen van lease fietsen

Wat zijn de voordelen van lease fietsen? Voor wie is dit interessant? En waarom? In dit artikel laten we de voordelen van lease fietsen zien en leggen we uit hoe je een fiets kunt leasen. Je weet na het lezen van het artikel of leasen interessant voor je is en bovendien snap je beter welke stappen je moet zetten om een fiets te leasen. De drie voordelen...

 

  1. Geen hoge aanschaf kosten meer

Met de introductie van de elektrische fiets zijn de gemiddelde aanschafkosten van de fiets verhoogd. Door een elektrische fiets te leasen voorkom je de hoge aanschafkosten. Het bedrag wordt verspreid over een periode van 60 maanden. In plaats van duizenden euro’s betaal je daardoor slechts een paar tientjes per maand.

En dat is niet alles… het repareren en onderhoud van een elektrische fiets laat je natuurlijk liever aan een professional over.

 

  1. Geen zorgen over reparatie en onderhoud

Met een lease contract heb je geen zorgen over reparaties en onderhoud. In de meeste gevallen is dit onderdeel van het lease contract. Gaat je accu plotseling kapot? Dan maak je gewoon een afspraak bij je fietsenspeciaalzaak. Je weet vooraf wat je voor je fiets betaald en voorkomt hiermee onverwachte kosten.

En daarbij heb je altijd een elektrische fiets.

 

  1. Altijd een elektrische fiets

Heb je onderhoud aan je fiets of moet je fiets gerepareerd worden? En heb je toch een fiets nodig? Dan heb je met je lease fiets gewoon vervangend vervoer en kun je dus gewoon de weg op.

 

Het leasen van een fiets is voor vele nieuw. We kunnen ons voorstellen dat het vragen bij je oproept. We lichten e.e.a. daarom graag toe in onze winkel in Oss. Hier kun je terecht voor al je vragen. We helpen we graag je op weg.